zaterdag 30 juni 2012

Verboden voor Tweets!

LinkedIn zet streep door Twitter

Door: Frank Mulder

Eindelijk is het dan zover; LinkedIn is gestopt met het automatisch plaatsen van Tweets.

Sinds 29 juni 2012 worden er geen tweets meer geplaatst tussen de updates van LinkedIn. Zoals ik in deze blog al aangaf ben is voorstander van deze optie.


Wanneer je nu nog je "tweets" op LinkedIn wil plaatsen moet je andersom gaan werken. Maak een LinkedIn update en activeer de optie om deze ook op Twitter te plaatsen.

Onderstaand de nieuwe Twitter instellingen op je LinkedIn profiel. Zoals je kunt zien zullen ook de tweets met de hashtags (#li en #in) niet meer geplaatst worden.


Nu krijgen we dus meer LinkedIn updates op Twitter....

Voor mij blijft het hetzelfde, gebruik elk kanaal waar en voor bedoeld is en maak dus aparte LinkedIn updates en Tweets.

Ben jij ook blij met deze verbetering?

4 opmerkingen:

  1. Echt wel :). Ik ben zelfs mensen wezen ontvrienden (sorry) om al die updates.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mensen ontvrienden was niet nodig geweest, je kon en kan nog steeds updates van personen verbergen (ga met de muis naar de update die je wilt verbergen en rechts verschijnt de optie "verbergen".
    Dus je blijft dan verbonden met iedereen, maar je wordt niet meer lastig gevallen met hun updates.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zegt meer over de manier waarop mensen met geboden mogelijkheden omgaan dan over de inmiddels afgeschermde mogelijkheid.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, blij met deze 'ontkoppeling'. De LinkedIn timeline werd behoorlijk vervuild met informatie die daar niet thuis hoort.

    BeantwoordenVerwijderen